De vanzare

Prima Residence

Șoseaua Sălaj, Nr 1, Bucuresti, Sector 5

Prima Residence
PRET:Incepand cu 39.693 Euro + TVA
Tip tranzactie:Vanzare
Tip oferta:Proiect imobiliar
Dormitoare: :1-2
Bai: :1
Scoala:Da

UPDATE 2017: Un singur apartament disponibil cu 3 camere la etajul 9. Click pentru detalii.

In 2013:

Va propunem un proiect rezidential complex, modern, dispunand de toate facilitatile necesare unei vieti confortabile in anul 2013. Profitand de generoasa deschidere la Sos. Salaj, avand o pozitie dominanta in intersectia dintre Sos. Salaj si Calea Ferentari, proiectul are la parter si mezanin o zona comerciala moderna care va deveni o adevarata ancora a cartierului.

Proiectul are o suprafata contruita la sol de 328 mp, cu suprafata construita desfasurata de 3.953 mp, compus din:

  • Subsol – boxe depozitare, adapost ALA
  • Parter – spatiu comercial
  • Mezanin – spatiu comercial
  • Etaje – au in total un numar de 7 garsoniere, 24 de apartamente cu 2 camere si 4 apartamente tip duplex.

Apartamentele au suprafete generoase, cu toate functiunile moderne, racordate la reteaua de apa potabila, energie electrica, gaze naturale, telefonie si curenti slabi. Incalzirea si prepararea apei calde menajere se va face in sistem propriu prin instalarea unei centrale termice murale.
Circulatia verticala se va realiza pe scara situata in centrul imobilului cu doua lifturi de persoane. Sistemul constructiv este realizat din stalpi, grizi, cadre si plansee din beton armat, turnat monolit.
Inchiderile exterioare se vor realiza din zidarie cu goluri tip „POROTHERM”, prevazute cu izolatii si termosistem tip „BAUMIT”, tamplaria din PVC cu geam termopan.
Finisajele interioare de calitate, pardoseli acoperite de parchet (in sufragerie si dormitor), gresie (in holuri, baie, bucatarie), faianta si/sau zugraveala lavabila, usa metalica la intrare, usi de lemn si sticla la interior.

Asezarea pe harta